Често Задавани Въпроси

Какво Ни Питат Най - Често ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
КАКВИ СА ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ НАЕМАТЕЛЯ?
Наемателят и допълнителните шофьори трябва да бъдат на възраст минимум 21 години и да притежават валидна лична карта/паспорт и свидетелство за управление на МПС най-малко от една година, валидно за България. Наетият автомобил може да бъде управляван само от лица, вписани в договора и упълномощени от U-drive Rent a Car.
ГОРИВОТО ВКЛЮЧЕНО ЛИ Е В ЦЕНАТА?
Автомобилът се предоставя с пълен резервоар и трябва да бъде върнат с пълен. При връщане на автомобила с непълен резервоар, разликата се заплаща по € 1,50 /литър.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е АВТОМОБИЛЪТ ДА БЪДЕ ДОСТАВЕН ДО ХОТЕЛ ИЛИ АДРЕС?
При предварителна заявка, може да доставим автомобил до всеки адрес в България.
КАКВО Е "ГАРАНЦИОНЕН ДЕПОЗИТ"?
Гаранционният депозит е задължителен. Той покрива евентуален отказ от страна на клиента да зареди резервоара, както и щети които не се покриват от застрахователя /щети по интериора, по гуми и джанти, долна част на автомобила вследствие от некомпетентно шофиране/ . Ние предлагаме услугата Застраховка, като при поръчка на такава, Вие получавате отстъпка от депозита.
ОТ КОИ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ МОГА ДА НАЕМА АВТОМОБИЛ?
Възможно е да наемете автомобил от всички по-големи летища и туристически дестинации в страната. В случай, че близо до Вас няма офис, фирмата извършва трансфери с шофьор от и до всяка точка на България и Европа.
КОЛКО БИ СТРУВАЛ ТАКЪВ ТРАНСФЕР?
В рамките на гр. Пловдив, услугата е безплатна. За всички други дестинации цената зависи от мястото, където искате да наемете автомобила. Свържете се с нас за повече информация.
КОЙ ПОДДЪРЖА НАЕТИЯ АВТОМОБИЛ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ?
Техническото обслужване и текущите ремонти cа за наша сметка, разходите за гориво и течност за чистачки – за Ваша. Разходите за ремонт при недобросъвестно стопанисване или неправилна експлоатация от Ваша страна са за Ваша сметка, като ще бъдат изчислени от гаранционния депозит.
ИМАТ ЛИ АВТОМОБИЛИТЕ ОТ U-DRIVE RENT A CAR ВИНЕТЕН СТИКЕР?
Всички автомобили имат стикер за пътуване извън града (винетка).