Кои сме ние


Кои Сме Ние


Udrive Rent a Car Povdiv е компания с модерна насоченост към нуждите на съвременния клиент.

Ако Ви е необходимо превозно средство за разходка, бизнес пътуване, обиколка на страната или от чиста нужда на автомобил за ежедневна употреба ние сме Вашият Rent a car. Фирмата извършва своята дейност основно в Пловдив и цяла Южна България.
Основателите на компанията са с дългогодишен опит в сферата на автомобилизма, което Ви гарантира професионализъм от тяхна страна и спокойствие, гаранция за Вашата сигурност. Фирмата разполага със собствен сервиз, който извършва редовни прегледи и следи за перфектното техническо състояние на автопарка.

 

Освен това разчита и на денонощна пътна помощ във всяка точка на страната. Основната цел на U-drive Rent a Car Plovdiv е да осигури на своите клиенти лекота на шофирането, комфорт на пътниците и безаварийно пътуване, съпроводено с отлично обслужване.
 

Екип

Нашият екип е на разположение на своите клиенти по всяко време на денонощието.

Извършваме доставки в удобно време и място, според желанията на клиента – например летище, хотел,офис, дори и пред вашия дом. Като нова компания сред силна конкуренция се стараем да бъдем отлични в работата си, клиентите винаги да бъдат доволни и да се отличаваме с професионализъм и специално отношение към всеки един от тях.

Избор

Предлагаме Ви разнообразен набор от автомобили, които могат да задоволят всеки каприз.

Главна идея е да Ви предоставим автомобил и условия, изцяло съобразени с Вашите изисквания и възможности. Ние осигуряваме най-доброто качество на разумна цена.